Klass a incheiat lucrarile de semnalistica pentru SUN PLAZA MALL

„Cu un efort deosebit am reusit ca la deschiderea din 25 februarie, 90% din semnalistica sa fie instalata, restul necesitand coordonarea cu ceilalti furnizori in vederea finalizarii montajelor”

Daca in urma cu cateva luni, Klass incheia lucrarile de semnalistica pentru cel mai mare mall din Romania de la acea data – AFI Palace Cotroceni, acelasi lucru s-a intamplat si la finele lunii februarie pentru cel mai mare mall din Romania la ora actuala- Sun Plaza.

Desi lucrarile la constructia mall-ului au durat mai bine de 4 ani si a fost anuntat ca cel mai mare mall din Romania, pentru implementarea reperelor de semnalistica am avut la dispozitie 2,5 luni. Un termen extrem de scurt tinand cont ca in acest termen a trebuit sa proiectam, sa executam diverse mock-up-uri, sa obtinem aprobarile finale, sa executam si sa instalam lucrarile. Cel mai complex proces a fost instalarea tuturor reperelor si corelarea acestor operatii cu ale celorlalti furnizori din santier.

Discutiile in faza de ofertare au durat 2 luni si foarte importante in luarea deciziei beneficiarului de a alege Klass au fost credibilitatea, experienta si rezultatele excelente avute in proiecte similare – Baneasa Shopping City  si AFI Palace Cotroceni – precum si profesionalismul afisat pe durata ofertarii. De-a lungul executiei lucrarilor proiectul a suferit mai multe modificari atat din punct de vedere cantitativ cat si din punct de vedere al detaliilor de executie. Compartimentul nostru de proiectare a avut un rol hotarator in gasirea celor mai fiabile solutii. Privite individual, reperele componente ale acestui proiect se incadreaza in sfera clasicului: litere volumetrice independente, totemuri ne / luminoase, casete luminoase, elemente de semnalistica suspendata, diverse elemente de décor mural, vopsitorie si elemente grafice pentru pereti si podea in parcarea subterana. Designul a apartinut echipei de arhitecti a beneficiarului, Klass completand cu partea de proiectare si solutii tehnice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: