Sud-Est Production a avut afaceri de 400.000 euro in 2009

„Activitatea de productie publicitara derulata de Sud-Est Production a generat anul trecut o cifra de afaceri cuprinsa intre 350.000 si 400.000 euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Sorin Popescu , proprietarul business-ului”

Veniturile inaintate de Popescu sunt estimative, compania nefinalizandu-si, deocamdata, bilantul pe anul trecut. Sud-Est Production a terminat 2008 cu afaceri de 350.000 euro, scrie Dailybusiness.

Popescu este rezervat cu previziunile pentru 2010, pe care il caracterizeaza ca „un an plin de incertitudini”.

„Ne propunem sa pastram cifra de afaceri, dar suntem pregatiti si pentru o posibila scadere a acesteia”, a precizat acesta.

Sud-Est Production este un business independent, fondat de Popescu in 2006, dupa 10 ani de experienta in productie la Pro TV, GMP si B1 TV. Casa de productie are in portofoliu clienti ca Domo, Porsche, Hyundai, Bosch, Wizzair, Bonduelle, Margaritar, Marex, Toshiba, Radiocom, Otp Bank, BCR, Samsung, Mentos, Fruitella, Howard Johnson sau Suzuk, informeaza Dailybusiness.

Compania ofera productie publicitara (spoturi radio, video), filme de prezentare, animatie, imprimare, procesare, post-productie de sunet, emisiuni tv, lansari cd-uri si evenimente.

Potrivit sefului Sud Est, cel mai important proiect pe care casa de productie l-a dezvoltat pana in prezent este colectia „mari actori romani”, CD cu Mircea Albulescu ca protagonist, potrivit Dailybusiness.

Inainte de a-si fonda afacerea proprie, Sorin Popescu a facut parte din echipa initiala a Pro TV, din 1996, pe care a parasit-o in 2001, cand a inceput colaborarea cu agentia de publicitate GMP, in calitate de producator audio-video si BTL director. A urmat o perioada de freelancing, intrerupta pentru colaborarea cu B1 TV, unde a ocupat functia de creative coordonator self promotions in cadrul departamentului de grafica al televiziunii.

Sursa: Dailybusiness

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: