Eltrix urca 34 de pozitii in Top CAPITAL 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi

„ELTRIX, lider regional in productia de semnalistica si POSM-uri s-a pozitionat anul acesta pe locul 26 in topul celor mai buni 100 de angajatori din Romania, realizat de prestigioasa revista Capital, urcand 34 de pozitii intr-un singur an”

Promovat sub sloganul „Angajaţii au decis”, „Top CAPITAL 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi” a fost realizat în colaborare cu institutul de cercetare a pieţei GfK România, fiind un studiu profesionist care şi-a propus şi a reuşit să surprindă cât mai multe aspecte referitoare la gradul de satisfacţie a angajaţilor cu poziţii medii de conducere (middle management) faţă de companiile în care lucrează.

La această competiţie au fost invitate să participe peste 360 de companii, printre cei mai importanţi jucători din diverse domenii de activitate din România. Principalele criterii de selecţie au fost numărul de angajaţi (fiind eligibile cele care au cel puţin 100 de salariaţi şi minimum 20 middle manageri). Dintre acestea, au acceptat să participe un număr de 150 de companii. ” La noi in companie cel mai de preţ activ este OMUL. Datorită colegilor mei, am ajuns plecând de la o viziune şi un plan de afaceri, la a fi una dintre cele mai importante companii de profil din Europa Centrală şi de Est. ” declară Ana-Maria Ionescu, Director Eltrix.

„Suntem o companie cu 230 de angajaţi pe care îi uneste cuvântul cheie „prietenie”. Prietenia a stat la baza fondării companiei acum 16 ani, iar acum ea ne uneste şi face ca atmosfera la Eltrix sa fie ca într-o mare familie. Anual investim peste 20.000 RON în dezvoltarea profesională a angajaţilor. Cursurile sunt atât adresate celor care lucreaza în mediul industrial cât şi cursuri specializate de business, adresate top şi middle managementului.
Compania dezvoltă programe variate de bonusuri de la beneficii din operaţiuni bancare, dobânzi preferenţiale, subvenţii pentru transport sau masină de serviciu, abonamente de telefon, participare la caştig, abonament la clinică privată servicii medicale, bonusuri pentru vacanţe, subvenţii pentru activităţi sportive, suport financiar în situaţii deosebite. Pregătim şi un program de susţinere a tinerelor mămici şi purtăm discutii cu o grădiniţă din vecinătatea companiei.

In plus, angajaţii care se ocupă direct de dezvoltarea internaţională a afacerii beneficiază în timpul călătoriilor de zile în plus, în care pot vizita destinaţiile respective pe cheltuiala companiei. Semestrial au loc testări ale angajaţilor, iar pentru a avansa, aceştia trebuie să susţină un test. Fiecare testare are rolul de a-l ajuta pe angajat să fie evaluat şi să promoveze la o nouă treaptă de salarizare sau să evolueze profesional încheie Ana-Maria Ionescu.

Sursa: Eltrix

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: