Familia Durst se extinde cu Durst Pictocer HD

„Familia Durst se extinde cu Durst Pictocer HD, un sistem de imprimare inkjet flatbed care este derivat dintr-un studiu aprofundat realizat de Departamentul R&D”

Pictocer HD este o printer flatbed dezvoltat special pentru companiile producatoare de faianta, designerii si producatorii de placi ceramice pentru pietre funerare, placi personalizate pentru diverse aplicatii cum ar fi piscine, amenajari interioare, gresie pentru sobe, semne stradale, etc. Acesta utilizeaza cerneluri pigmentate ceramice anorganice pentru a decora suprafetele cu puncte ultrafine si rezolutii de pana la 400 x 600 dpi, informeaza site-ul Durst.

Durst Pictocer HD foloseste exact aceleasi cerneluri pigmentate ceramice utilizate de Durst Gamma, noul standard in decorarea digitala de placi ceramice si utilizata de catre toti producatorii de placi ceramice de renume.

Sistemul unic de transport continuu al placilor permite decorarea a diferite tipuri de produse ceramice si placi, de la bucati foarte mici, fara nici o limitare in dimensiune si pana la cele cu grosimea maxima de 50 mm.

Cerneluri ceramice CMYK permit imprimarea in 4 culori si culori suplimentare, cum ar fi cerneala maro si alba, oferind astfel o gama enorma de culori.

Dupa decorare obiectele ceramice tiparite sunt arse la temperaturi intre 500o C si 1250o C, in functie de tipul de glazura utilizat.

Sursa: Durst

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: