The Group lanseaza o agentie specializata in productia de materiale promotionale

„Thegroup infiinteaza Your Promo, o noua companie, specializata in domeniul productiei de materiale promotionale personalizate”

Agentia Your promo aduce cu sine un avantaj competitiv in domeniul ei de activitate, prin aceea ca importa direct de pe pietele asiatice obiecte promotionale standard, dar si obiecte promotionale realizate dupa propriul design, pe care le personalizeaza in acord cu nevoile de comunicare si „discursul” fiecarui brand, scrie The Group.

„Thegroup, prin agentiile sale specializate, acopera aproape toate disciplinele serviciilor de comunicare” – a declarat Zoltan Szigeti, „dar am evaluat cu atentie si unul dintre domeniile care a crescut consistent in ultimii ani, acela al productiei de materiale promotionale personalizate. Si pentru ca am identificat aceasta oportunitate am hotarat sa o exploatam in acord cu filozofia noastra constanta de dezvoltare” – a continuat Presedintele Thegroup.

In industria publicitatii, afectata de criza ultimilor ani, productia de obiecte si materiale promotionale personalizate este unul dintre putinele sectoare in crestere. Promotiile din ce in ce mai sofisticate, exprimarea tot mai creativa si diversificata a brandurilor prin astfel de forme, posibilitatile limitate legal ale unor branduri de a se promova, contribuie la o dezvoltare accelerata a acestui domeniu, scrie The Group.

Agentia Your Promo va fi condusa de Adrian Postole, Managing Partner, un profesionist cu experienta anterioara indelungata in activitatea de productie publicitara.

„Promisiunea noastra profesionala este ca vom asigura acelasi nivel de excelenta al serviciilor cu care The group si-a obisnuit clientii. your promo importa obiecte si materiale promotionale dedicate brandurilor, aduce creativitate si inovatie in oferta pe care astazi o au la dispozitie brandurile, produce si personalizeaza obiecte pe care consumatorii nu le-au mai intalnit anterior in relationarea lor cu brandurile” – a declarat Adrian Postole, potrivit The Group.

Agentia Your Promo are la dispozitie un stoc consistent de obiecte si materiale promotionale diversificate, astfel incat sa raspunda prompt si flexibil solicitarilor din ce in ce mai exigente ale clientilor.
 

Sursa: The Group

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: