Fara umbrele sau copertine inscriptionate cu reclame in centru

„Inspectorii de la Serviciul Publicitate si Comert au dat in ultimele zile 6 amenzi patronilor de terase din Piata Victoriei si Piata Unirii pentru ca nu au respectat decizia municipalitatii de a folosi umbrele sau copertine neinscriptionate cu reclame”

Au dat deja 6 amenzi si nu se opresc aici! informeaza Agenda.

Amenzile pleaca de la 200 de lei si pot ajunge la 1.000 de lei. inca de acum 3 ani, Primaria nu le permite proprietarilor de terase din zona centrala a Timisoarei sa monteze umbrele cu reclame la diferite marci de bauturi sau la alte produse. Potrivit unei hotarari a Consiliului Local din 2007, „invelitoarea va avea o structura independenta de fatada cladirilor si de pavaj si se va realiza din panze impermeabile si rezistente la intemperii, fara materiale publicitare. Se admite doar publicitate in nume propriu”, scrie Agenda.

Seful Serviciului Publicitate si Comert din cadrul municipalitatii, Adrian Ilin, le atrage atentia tuturor proprietarilor de terase din zona centrala a Timisoarei ca nerespectarea acestor conditii duce la anularea Acordului de functionare ambulant.

Sursa: Agenda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: