i1Profiler o noua generatie a culorii

„i1Profiler este noua generatie a solutiei X-Rite de profilare de culoare care ofera utilizatorului o experienta cu totul noua, flexibila pentru a genera o calitate exceptionala a culorilor”

X-Rite prezinta urmatoarea generatie de solutii de profilare pentru prepress, publishing, tipar digital si pietele foto, informeaza Grup Transilvae.

Facilitand utilizarea pentru o varietate de specialisti cu diferite niveluri de experienta, i1Profiler va furniza profesionistilor din domeniul fotografic, prepress, publishing si imprimare digitala putere si control complet pentru a crea profile de cea mai inalta calitate printr-o singura si convenabila unealta software.

Cu i1Profiler vei putea crea profile personalizate pentru monitoarele tale, imprimantele RGB si CMYK, proiectoarele digitale si camerele digitale pentru a atinge o calitate a culorilor la un cu totul alt nivel, scrie Grup Transilvae.

Noile produse software i1Profiler si PANTONE Link ofera o calitate a culorii fara precedent pentru pana la 8 fluxuri de lucru de imprimare color, profilare iterativa, usurinta in utilizare, validare QA si verificare ISO, prin unelte de transpunere de culoare si acuratete spot color.

i1Profiler, inclusiv PANTONE Link, vor intra in curand in faza de beta testing si sunt programate sa apara pe piata in trimestrul 4 din 2010.

Sursa: Grup Transilvae

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: