Digital PRINT & SIGN – Imaginatia prinde forma!

„Digital PRINT & SIGN este un nou produs marca Euroexpo Trade Fairs, care va avea loc in perioada 22 – 25 septembrie in Pavilionul Central al complexului expozitional Romexpo”

Expozitia de anul acesta aduce discount-uri de la 5% la10% pentru membrii APIIP. Pentru a afla mai multe detalii am stat de vorba cu dna. Camelia Buda, General Manager Euroexpo Trade Fairs.

APIIP: In primul rând am dori sa ne explicati ce este digital PRINT & SIGN si cui se adreseaza acest eveniment în special?
Camelia Buda: Digital PRINT & SIGN este o expozitie concentrata pe tot ceea ce înseamna comunicare vizuala digitalizata, însumând software-uri de ultima generatie, tipar digital, multimedia, fotografie digitala si semnalistica, fara partea de offset si flexografie, segmente pe care le vom aborda o data la 2 ani.

Digital PRINT & SIGN este o explozie de culoare, dinamism si comunicare, unde tot ceea ce pâna acum era posibil doar prin puterea imaginatiei, acum prinde forma gratie echipamentelor existente aici. Imaginatia prinde forma este sloganul nostru! Digital PRINT & SIGN se adreseaza – pe de o parte – companiilor producatoare si distribuitoare de software pentru procesare de text si imagini, comunicare digitala si alte soft-uri si echipamente specializate; producatorilor si distribuitorilor de materiale consumabile (cerneala, suporturi de imprimare etc.); reprezentantilor si distribuitorilor de echipamente pentru comunicare, grafica, publishing, tipar digital; producatorilor de materiale publicitare fizice si virtuale; prestatorilor de servicii de promovare digitala, interactiva – în calitate de expozanti.

Pe de alta parte, expozitia tinteste vizitatorii specializati din acest domeniu, si anume: distribuitori de echipamente în domeniul publicitatii si comunicarii; distribuitori de materiale consumabile; agentii de publicitate si agentii interactive; prestatori de servicii, producatori de materiale publicitare fizice si virtuale; prestatori de servicii de promovare digitala, interactiva; producatori de materiale publicitare fizice si virtuale; reprezentanti ai departamentelor de marketing din companii medii si mari (clientul final).

APIIP: Ce va diferentiaza de alte evenimente similare de pe piata?
C.B.: Este bine sa stiti ca Digital PRINT & SIGN se va bucura de o campanie de promovare agresiva, fara precedent în industria târgurilor si expozitiilor din România, gratie parteneriatului media existent între Euroexpo Trade Fairs si Intact Media Group. Astfel, ne bucuram de sprijinul posturilor TV Antena 1 si Antena 3, al ziarelor si revistelor, dar si al site-urilor din trust. Asadar, mediatizarea evenimentului va fi una intensa. In al doilea rând, ne bucuram de parteneriatul si sprijinul Dvs., APIIP – si aici trebuie sa va mentionez rolul de coorganizator al expozitiei – si, totodata, de sustinerea ATT.

APIIP: Si pentru ca este o stire în premiera, am dori sa ne vorbiti despre discount-urile oferite membrilor APIIP? C.B.: Pentru a consolida colaborarea dintre APIIP si Euroexpo Trade Fairs, am decis ca în acest an sa acordam discount-uri de la 5% la 10% tuturor membrilor APIIP. De altfel, acordam chiar si un discount suplimentar de 5% tuturor celor care achizitioneaza spatiu publicitar în APIIP Magazin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: