MEC a castigat contul de media al Claritine

„MEC a castigat contul de media al Merck Sharp&Dohme, gestionand brandul Claritine, in urma organizarii unei licitatii la care au mai participat agentiile de media Initiative Media, Universal McCann si Zenith Media”

Incepand cu luna iunie, MEC va comunica campania de media pentru brand-ul Claritine, pentru care va oferi un set complex de servicii de comunicare si implementare media, prin intermediul unei strategii multimedia alcatuita dintr-un mix de comunicare format din TV, Presa si Online.

Agentia va dezvolta solutii integrate de comunicare media cu scopul de a creste constientizarea consumatorilor privind simptomele asociate alergiilor si informarea acestora asupra importantei diagnosticarii si tratamentului corect si totodata de a consolida notorietatea Claritine in randul publicului-tinta.

„Claritine este un reper pe piata de antihistaminice OTC din Romania, alaturi de care suntem onorati sa incepem colaborarea. Pentru a fi mai aproape de consumatorii de astazi, obiectivul nostru este sa recunoastem oportunitatile pe care le ofera noul peisaj media si sa dezvoltam solutii care sa consolideze interactiunea dintre acestia si brandul Claritine”, a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General, MEC

Despre Claritine

Claritine, liderul pietei de antihistaminice OTC din Romania, si-a schimbat statutul de la medicament eliberat cu prescriptie medicala la OTC in 2006, datorita eficientei si profilului de siguranta demonstrate in timp, si a increderii castigate la nivelul medicilor si farmacistilor. Conform unui studiu de piata desfasurat in august 2008, rezulta faptul ca cea mai cunoascuta marca din categoria antialergice este de departe Claritine, cu o notorietate spontana de 41%, aceasta dominand si in cazul notorietatii asistate (71%). Imaginea brandului Claritine se contureaza in jurul urmatoarelor beneficii: eficienta, efect rapid si actiune de lunga durata.

Sursa: MEC

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: