Algernon iti recomanda sa-ti imbraci masina in negru mat si imitatie de carbon

„Zi de zi, vedem din ce in ce mai multe masini decorate altfel decat suntem obisnuiti: fie sunt imbracate in folii mate care contrasteaza cu vopseaua lucioasa, fie in folii spectaculoase care imita structura de carbon”

Daca vreti sa tineti pasul cu noua moda, atunci va recomandam sa folositi cele mai bune folii pentru decorari complexe si pentru a avea o masina care sa ia ochii tuturor în trafic: seriile Oracal 970 Premium Wrapping Cast si Oracal 975 Premium Carbon Structure Cast.

ORACAL 970 Premium Wrapping Cast Orafol America declara pe home-page-ul sau: ”Matte Black is the New Gloss!”. Negrul mat a prins foarte bine la public, iar masinile îmbracate complet în negru mat ies în evidenta în peisajul urban. Cea mai buna folie pentru asemenea inscriptionari este seria Oracal 970 Premium Wrapping Cast, care, pe lânga negru mat mai cuprinde înca 26 de culori lucioase. Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent, folia îndepartându-se usor, chiar si dupa o perioada îndelungata de timp. Seria Oracal 970 este disponibila si în varianta RA (Rapid Air). Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoara a foliilor pe suprafete de mari dimensiuni si împiedica formarea bulelor de aer. Folia se poate prelucra la cutter plotter si este imprimabila serigrafic sau cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent. Durabilitatea în exterior este de 10 ani pentru alb si negru, 8 ani pentru colorate si transparent si 6 ani pentru culorile metalice.

ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast de acum, inscriptionarile cu folii adezive care imita structura de carbon sunt mult mai simple datorita seriei Oracal 975 Premium Carbon Structure Cast, o serie cast, special creata pentru decorarea masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii obisnuite (oglinzi, bare, praguri, etc…). Seria 975 este compusa din mai multe straturi, are stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. Suprafata seriei Oracal 975 Premium Carbon Structure Cast imita structura de carbon, folia pastrându-si aceasta caracteristica chiar si în urma unui stres mecanic sau termic aparut în momentul aplicarii. Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent. Seria Oracal 975 Premium Carbon Structure Cast cuprinde 4 culori stralucitoare: negru, antracit, gri argintiu si maro. Durabilitatea în exterior este de 5 ani pentru expunerea verticala si de 3 ani pentru cea orizontala.

Seriile ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast se livreaza standard la latimea de 1520 mm, fapt ce permite colarea componentelor masinii (capota, plafon) dintr-o singura bucata, fara îmbinari inestetice si se comercializeaza la metraj. Adezivul repozitionabil permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe pozitia dorita de câte ori se doreste. Folia se va lipi doar în momentul în care este presata cu ajutorul unei raclete. Pentru mai multe detalii despre aceste folii spectaculoase, va invitam sa vizitati site-ul: www.folii-adezive.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: