Ascendo, Agende si Jurnale Paperblanks

„Ascendo Iasi – import si distributie de obiecte promotionale va propune o noua gama de produse de inalta calitate si deosebit de atractive atat pentru privitor cat si pentru utilizator, Agende si Jurnale Paperblanks.”

Cu un aspect placut si un design creat de personalitati importante reprezentand diverse obiecte arhitecturale, carti de mare prestigiu, lucrari si notite ale unor creatori celebri din istorie, animale s.a. agendele si jurnalele Paperblanks dau un alt grad denumirii de „agenda”.

Agendele si jurnalele Paperblanks sunt impartite in 2 categorii: Agende – Jurnale Paperblanks si Agende Paperblanks 2011

In prima categorie sunt incluse agende tip jurnal de diverse dimensiuni, cu pagini liniate sau neliniate, de tip Guest Book sau Address Book. Fiecare agenda (jurnal) este insotita de o poveste interesanta ce explica in mare parte istoricul reprezentarii de pe coperta.

Agende Paperblanks 2011 cuprinde doua tipuri mari de agende: agende saptamanale si agende zilnice, cu diferite formate interioare si coperti. Toate agendele 2011 contin doua semne de carte si pagini suplimentare (planner lunar 2011, planner anual 2012, harta cu ora pe glob, pagini liniate pentru notite importante s.a.), hartie opaca de inalta calitate (acid free) cu durata de viata lunga.

Cantitatea minima de comandat la aceste agende si jurnale este de 40 buc.

Sursa: Ascendo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: