MEC comunica lansarea Bilbor

„Incepand cu luna iunie, MEC lanseaza campania de comunicare media pentru brandul Bilbor, pentru care dezvolta proiecte de comunicare integrate”

Agentia ofera un set complex de servicii de comunicare si implementare media, cu scopul de a eficientiza investitia de media si de a construi notorietatea si performanta in vanzari a brandului Bilbor.

Lansarea media pentru brandul Bilbor a debutat cu o campanie de teasing desfasurata pe parcursul a doua saptamani in luna mai. Proiectul special a fost promovat printr-o serie de sponsorizari pe Realitatea TV, la rubrica Meteo si pe Antena 1 in cadrul emisiunii „Neata cu Razvan&Dani”, la rubrica Meteo, cu Daniela Crudu.

Campania de media pentru lansarea Bilbor comunica la nivel national, timp de trei luni, prin intermediul unui mix de media alcatuit in principal din televiziune. Sustinut de o vasta selectie de programe, spotul TV de 30 de secunde este difuzat pe 19 canale TV, atat pe principalele posturi de televiziune, cat si pe cele de nisa. De asemenea, campania de media comunica si prin aparitii in presa scrisa si panotaj stradal (OOH).
„Sunt foarte multumit de profesionalismul echipei MEC si de colaborarea in planificarea proiectului Bilbor”, a declarat Doron Zilberstein, Director de Marketing, United Romanian Breweries Bereprod (URBB)

„Este o mare bucurie profesionala pentru noi sa fim alaturi de brandul Bilbor inca din faza de lansare si de a-l transforma, cu resursele MEC, intr-un brand puternic. Venind cu un mix redutabil, cu idei creative noi si cu o strategie inteligenta, care sa construiasca o relatie de implicare activa intre brand si consumatori, brandul Bilbor are  toate sansele de a creste semnificativ din punct de vedere al cotei de piata, in scurt timp”, a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General, MEC

Apa minerala Bilbor provine din muntii Calimani, din judetul Harghita si se pozitioneaza pe segmentul premium. Ambalajele marcii Bilbor prezinta un design inovativ si modern, subliniind valorile importante ale acestui produs – puritate, autenticitate, inocenta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: