Promovarea online – SEO/ Ce inseamna cuvinte cheie?

„V-am vorbit in numarul trecul al APIIP Magazin despre continutul site-urilor si despre indexarea paginilor unui site. Articol realizat de Ovidiu Joita Manager iAgency.ro”

V-am atras atentia asupra importantei numarului de pagini indexate ale unui site. Acum vom vorbi despre ce trebuie sa contina aceste pagini pentru a fi si eficiente.

In limbaj web se cheama “cuvinte cheie”. De ce se numesc cuvinte cheie?? Pentru ca motorul de cautare le vede ca relevante pentru pagina indexata si pentru ca paginile indexate se claseaza dupa aceste cuvinte cheie. Ca sa dam si un exemplu: sa spunem ca avem o pagina în site despre “brelocuri”. Pentru ca Google sa indexeze aceasta pagina dupa cuvântul cheie, “brelocuri”, atunci va fi nevoie ca în titlul paginii sa avem acest cuvânt. De asemenea cuvântul trebuie sa existe si în “meta”- urile din programarea (sursa) paginii, respectiv în “keywords” si în “description”.

Sa facem un mic test. Accesati o pagina din site-ul Dvs. Da-ti click dreapta într-un loc, unde nu e nici un buton sau poza. Alegeti optiunea “view source” sau “vezi sursa”. In prima parte a paginii ar trebui sa vedeti: 

<head><title> meta meta Întrebare: Apare în toate aceste locuri cuvântul cheie pentru care sunteti interesat sa apareti în Google??? Daca nu apare, întrebati firma care se ocupa de site-ul Dvs. sau contactati-ma 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: