AGFA GRAPHICS – Noi planuri dupa finalizarea achizitiei Gandinnovations

„AGFA GRAPHICS, divizia concernului AGFA cunoscuta si pentru solutiile de prepress si packaging, a finalizat la inceputul acestui an achizitia producatorului canadian de printere de format mare Gandinnovations”

Directia de dezvoltare pe imprimarea de format mare cu tehnologie UV a fost asumata de Agfa înca de acum trei ani, interval în care au fost instalate (în special în Europa) peste 600 de printere flatbed din modelele :ANAPURNA M si XL. Paralel, a continuat si procesul de dezvoltare a preselor digitale Dotrix destinate imprimarii ambalajelor flexibile cu o productivitate de pâna la 1.209 m2 pe ora si a M-Press Tiger, a doua generatie de prese flatbed digitale de mare viteza, capabile sa imprime 185 de formate 160 x 260 cm la 770 m2 pe ora.

Portofoliul de printere Gandinnovations, care cuprinde celebrele unitati flatbed UV Jeti cu masa mobila, se pozitioneaza în termeni de capacitate de productie între seria entry-level: ANAPURNA M si M-Press Tiger, fapt care completeza fara suprapuneri oferta Agfa pe toate segmentele de performanta cerute de piata. Tot din portofoliul Gandinnovations au fost preluate si printerele UV roll-toroll toroll Jetspeed de 3,3 si respectiv 5, 1m latime si cu viteza maxima de lucru 280 m2/ora. Planurile pentru viitorul apropiat al Agfa se concentreaza pe realizarea unui tunning fin între echipamente si cerneala folosita (Agfa este în acelasi timp producator de cerneala UV), pe integrarea retelelor de distributie si pe lansarea de noi produse, expozitiile IPEX din Birmingham, Marea Britanie (luna mai) si FESPA Munchen (22-24 iunie) urmând sa confirme dedicarea firmei pentru domeniul imprimarii de format mare cu tehnologie UV. In România printerele AGFA sunt distribuite de catre Mons Medius Investments SA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: