IPEX 2010 a fost un adevarat succes

„Organizatorii IPEX 2010 au fost multumiti de numarul de vizitatori sositi din intreaga lume, mai ales daca se are in vedere perioada dificila prin care trece industria de print”

IPEX 2010 – vizitatori din tarile emergente, optimism pentru perioada urmatoare
Prima statistica, dupa primele 3 zile de expozitie indica prezenta a peste 35.000 de vizitatori din 120 de tari, iar ca medie 56% erau din strainatate. Grupurile cele mai numeroase au sosit din Germania, Franta si tarile Benelux. O considerabila crestere s-a inregistrat in randul vizitatorilor din Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa, China si India, potrivit Pagini poligrafice.

Informatiile culese de la expozanti confirma vanzari masive de echipamente, peste asteptari, contracte ferme semnate inca din primele zile ale expozitiei. Expozantii au fost multumiti de numarul mare de vizitatori prezenti la demonstratiile tehnice din standuri, de calitatea discutiilor cu potentialii clienti, mai ales ca a fost consemnata o densitate mare de persoane de decizie din cadrul firmelor de print engleze sau de peste hotare. Se estimeaza ca mai mult de 70% din vizitatori erau seniori manageri, directori generali sau proprietari de companii de print din intreaga lume.

Domnul Trevor Crawford, Directorul Ipex 2010 a declarat: „Industria (de print – n.t.) a demonstrat rezistenta enorma pe care o are chiar si contextul economic actual. Preinregistrarea celor aproximativ 75.000 de vizitatori, confirmata de cifrele reale consemnate in zilele de expozitie ne-a confirmat importanta brandului IPEX la nivelul expozitiilor intrnationale. Ca o curiozitate, am auzit de la expozanti ca pentru prima oara tipografiile au mobilizat spre expozitie multi clienti finali de-ai lor, semanalandu-ne astfel importanta expozitiei pentru departamentele de marketing”, informeaza Pagini poligrafice.

George Clarke, Presedinte Ipex 2010 si MD Heidelberg UK a declarat: „Suntem foarte incantati de prezenta atator vizitatori externi, care nu s-au lssat descurajati nici macar de vulcanul islandez. IPEX ramane un eveniment foarte important. Expozantii au lucrat din greu pentru a impresiona, iar vizitatorii au venit pregatiti pentru a plasa foarte multe comenzi. Noi consideram ca ne-am indeplinit misiunea.”

Nou anuntatul Presedinte al IPEX 2014 si European Professional Print Director al Canon Europa, Domnul David Preskett a adaugat: „Canon a venit la IPEX 2010 cu sperante mari si s-a dovedit a fi un eveniment fantastic. Ipex ofera o veritabila platforma de comunicare la nivel international despre oportunitatile de crestere in domeniul afacerilor de print, despre investitiile in tehnologii complementare offset-ului si digitalului. Este foarte clara orientarea tuturor catre tehnologii inovative in care clientii cauta sa investeasca.”

Ca o concluzie Domnul Trevor Crawford afirma: „Analizand opiniile expozantilor, numarul de tranzactii incheiate si calitatea vizitatorilor din Marea Britanie si de peste hotare ce au calatorit catre IPEX putem fi siguri ca aceastaa editie a fost un succes.”

Sursa:
Pagini poligrafice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: