Xeikon 3500, noua presa de tipar digital

„Xeikon, o divizie a Punch Graphix, a lansat noua sa presa premium de tipar digital pentru etichete in cadru expozitiei IPEX 2010. Noul echipament Xeikon 3500 surclaseaza orice alta presa digitala prezenta in acest moment pe piata”

Acest echipament utilizeaza bobine cu latimi intre 200 si 512 mm si tipareste cu o viteza de 19,2 m pe minut, in functie si de cantitatea de culori utilizata, caracteristici ce sunt de aproape doua ori mai performante decat alte echipamente concurente, scrie Pagini Poligrafice

„Suntem foarte incantati sa aducem companiilor de print aceasta noua presa de tipar digital color”, a declarat Filip Weymans, Business Development Manager Labels & Packaging: „Productivitatea crescuta datorata sistemului rotativ cu lungimi si latimi variabile de imprimare ridica stacheta performantei in domeniul preselor de tipar digital. Credem ca Xeikon 3500 va avea un impact major asupra pragului de rentabilitate ce separa in prezent tiparul digital de etichete de tiparul conventional de etichete. Aceasta va permite obtinerea unor costuri de productie avantajoase pentru volume tiparibile dincolo de 4.000 m liniari utilizand tiparul digital, ceea ce va grabi tranzitia la tiparul digital de etichete. Tiparul digital a avut o capacitate limitata comparativ cu tiparul traditional de etichete. Alaturi de Xeikon 3500 noi putem umple aceste diferente de productivitate.”

Cu o viteza maxima de 19,2 m/min, noul Xeikon 3500 este alegerea ideala pentru productia de etichete autoadezive si etichetele cu transfer temic. Poate produce pana la 570 mp pe ora folosind 4 sau 5 culori pe o diversitate mare de subtraturi, precum si tipar pe dimensiuni variabile pe substraturi speciale, scrie Pagini Poligrafice

Echipat cu capete de printare Xeikon 3500 LED-based de mare precizie tipareste la rezolutie de 1200 dpi reali si 1200 x 3600 dpi pe zon cu densitati de toner diferite, ceea ce conduce la imagini de o calitate excelenta. Noul Xeikon 3500 utilizeasa tonerul QA-I, care are certificari pentru contactul direct si indirect cu alimentele.

Sursa: Pagini Poligrafice

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: