TomTouch vrea sa scoata 250.000 euro din panouri publicitare interactive

„TomTouch, divizia interactiva a companiei CS Vision, va implementa in statiile RATB si la metrou panouri publicitare care vor contine jocuri interactive.” Noul suport publicitar ar trebui sa genereze venituri de cel putin 250.000 euro anul acesta, a declarat pentru Wall-Street Razvan Bagiu, fondatorul CS Vision.

Panourile, care pot fi integrate in mobilierul stradal sau in refugiile statiilor de autobuz, vor contine jocuri interactive precum puzzle-uri, sustinute de cate un brand. Pana acum, TomTouch a derulat doua proiecte pilot, pentru Pepsi Romania si Romtelecom.

Panourile vor fi instalate in parteneriat cu companiile de outdoor si indoor care detin deja acele spatii publicitare. Costurile unei campanii se situeaza intre 1.300 si 1.500 euro pe luna, plus chiria statiei de autobuz unde va fi amplasat panoul, scrie Wall-street.

Compania are o serie de aplicatii prestabilite din care clientii pot alege, dar realizeaza proiecte si dupa brief-ul clientului sau al agentiei de creatie.

Anul acesta, Bagiu isi propune sa deruleze cel putin 10 campanii de publicitate, numai pe segmentul outdoor.

TomTouch, prezenta pe piata de 5 ani, genereaza circa 75% din veniturile CS Vision, estimate in acest an la peste 1,5 milioane euro scrie Wall-street.

Sursa: Wall-street

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: