Un vis devenit realitate – Routerul VHF CAM 2030

„Seria de routere Active Pro de la VHF reprezinta etalonul pentru toate aplicatiile ce necesita un spatiu de lucru mare. Marimi de 2 x 4 m fac deja parte din programul standard de productie”

In urmă cu 16 ani compania VHF îşi făcea un debut fulminant în sectorul producţiei de signalistica. Dorinţa VHF de atunci, dar şi de acum, este de a combina într-un mod eficient operabilitatea echipamentelor cu perfecţiunea tehnică, pentru a putea  furniza companiilor ce activează în sectorul signalisticii o unealtă ce răspunde celor mai complexe cereri şi nevoi ale industriei.

Pe baza experienţei îndelungate acumulate, VHF a lansat pe piaţă noul sistem de gravare şi tăiere CAM 2030 din gama superioară Active Pro ce are ca ţintă exactă satisfacerea nevoilor producătorilor de signalistică oferind o construcţie robustă, mărimi de tăiere variate precum şi numeroase echipamente opţionale, toate la un preţ fantastic.

Seria de routere Active Pro de la VHF  reprezinta etalonul pentru toate aplicatiile ce necesita un spatiu de lucru mare. Marimi de 2 x 4 m fac deja parte din programul standard de productie. Construcţia uşoară de aluminiu permite o accelerare rapidă, iar datorită motorului hibrid puternic, chiar şi cele mai dure materiale pot fi prelucrate rapid.

Variantă dedicată industriei publicitare, gama Active Pro oferă posibilitatea prelucrării materialelor în plăci, routerele VHF Active Pro asigurând o poziţionare uşoară şi precisă a materialului ce urmează a fi prelucrat. Utilizând acelaşi controller ca şi seria Premium, routerele din gama Active Pro oferă posibilitatea de a folosi sisteme automate de schimbare a uneltelor, modulul de recunoaştere optică precum şi alte accesorii.

Datorită preciziei ridicate, routerul CAM 2030 poate fi folosit chiar şi pentru lucrări ce implică gravura. Punctul de interes maxim al acestui echipament îl reprezintă masa specială cu vacuum, care este integrată, şi care este inclusă în preţul echipamentului.

Producătorul german a oferit întotdeauna un modul de răcire şi curăţare foarte economic şi fiabil. Acum, acestor avantaje li se adaugă şi economia adusă de modulul de dozare al lubrifiantului controlat electronic, care reduce consumul până la caţiva mililitri pe oră. In acest fel, nu scad numai costurile, dar şi riscurile de accidentare şi în acest fel calitatea prelucrării este mult îmbunătăţită. Sistemul de răcire al routerului combină avantajele procesării uscate cu cele ale ungerii fortate: este redusă necesitatea curăţării echipamentului şi a pieselor prelucrate. In plus, expunerea la vaporii dăunători şi contactul direct cu lichidul de răcire vor fi reduse, păstrând în limite optime temperatura de lucru a uneltelor.

Scopul primordial al unei cantităţi minime  de lubrifiant nu este acela de a disipa căldura prin intermediul lichidului de răcire, ci de a preveni producerea căldurii prin ungere. Lubrifiantul este împrăştiat în vapori atât de fini, prin tehnologia precisă de dozare, încât jetul nu este vizibil. Impreună, aceste picături minuscule de lubrifiant, aplicate de duze direct în spaţiul care se prelucrează, între capătul cuţitului de tăiere şi material, formează o peliculă cu suprafaţă foarte mare. Pelicula rezultată, foarte fină, persistă chiar şi la presiune foarte mare şi reduce energia de fricţiune în timpul procesului de prelucrare. Aceste avantaje, aduc împreună o creştere a productivităţii, prin mărirea rezistenţei capetelor, a vitezei şi  calităţii prelucrării. Acest sistem poate fi folosit pe toate routerele produse de VHF şi poate fi utilizat şi pe versiunile deja existe de echipamente ale brandului german. Este un opţional recomandat celor care lucrează intens cu diferite tipuri de metale.

Capacitatea mărită de producţie, calitatea îmbunătăţită a construcţiei şi rezultatele foarte bune obţinute chiar şi pe cele mai dificile materiale fac din echipamentul VHF CAM 2030 soluţia optimă pentru o gama diversă de aplicaţii.

Acum, routerul VHF CAM 2030 este disponibil prin intermediul Leykom, la preţuri începând de la 33.600€ +TVA.

Sursa: Leykom.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: