Algernon iti propune un nou look pentru masina ta

„Nimic mai simplu de realizat cu noile folii pentru imbracat masini ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast”

Se spune ca felul in care arata o masina, in special culoarea pe care o are, este o amprenta a personalitatii soferului care o conduce. Asa ca daca vrei sa aduci culoare in viata ta, Algernon iti arata cum poti face acest lucru fara sa afectezi vopseaua masinii si fara sa cheltui la fel de mult ca atunci cand ai vopsi-o.

Iti oferim ca exemplu acest Fiat Grande Punto. Vopseaua sa initiala era un verde destul de monoton, dar dupa ce a fost colantata a devenit imposibil sa nu fie remarcata oriunde s-ar afla.

Masina a fost imbracata cu seria ORACAL 970 Premium Wrapping Cast, de culoare verde 464, iar capota, plafonul si detaliile au fost imbracate cu seria ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast, de culoare maro.

Paleta coloristica este bogata: 28 de culori lucioase, 8 metalice si 3 mate pentru seria ORACAL 970 si alb, negru, gri argintiu, antracit si maro pentru seria ORACAL 975 Carbon.

Pentru mai multe detalii contactati echipa de vanzari Algernon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: