RANDDER GRUP cere insolventa agentiei de media Mindshare

„Randder Grup, companie activa pe nisa echipamentelor de publicitate outdoor si indoor (OOH), cere insolventa agentiei de media Mindshare, potrivit unui dosar depus la Tribunalul Bucuresti pe 27 august.”

Oana Petroff, sefa Mindshare, nu a putut fi contactata pentru detalii suplimentare. pana la ora publicarii articolului, scrie Dailybusiness.

Oficialii Randder au refuzat sa faca alte comentarii referitoare la dosarul depus impotriva Mindshare. Primul termen de judecata a fost fixat pentru data de 11 octombrie 2011.

Mindshare este una dintre cele mai mari business-uri de media de pe piata locala. Compania a terminat anul 2009 cu venituri de 25,5 milioane euro, in scadere cu 40% fata de anul anterior, si pierderi brute de 1,4 milioane euro. In 2008, Mindshare raporta un profit brut de 860.000 euro.

Randder Grup, producator, importator si distribuitor in industria de productie publicitara a terminat 2009 cu afaceri de corca 1 milion euro, in scadere cu 33% fata de 2008, si un profit de aproximativ 5.000 euro, cu 98% mai mic fata de anul anterior, scrie Dailybusiness.

Printre clientii Randder afisati pe site-ul companiei se numara nume ca Cosmote, Coty, McCann Erickson, Renault Nissan Romania sau Raiffeisen.

Sursa: Dailybusiness

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: