De ce sa vizitati standul Algernon la DIGITAL Print & Sign – Partea a II-a –

„Pentru ca: Aveti ocazia de a participa la sedinte de instruire oferite de personal specializat; Veti afla mai multe detalii despre foliile pentru inscriptionat textile si despre noutatile de la Siser;”

In zilele de 23-24 septembrie, il vom avea ca invitat la standul nostru pe dl. Marco de Rossi, reprezentantul companiei Siser, care va raspunde la toate intrebarile pe care le veti avea despre aceste materiale si va va prezenta noutati si diverse trucuri de aplicare a foliilor pe textile.

Va vom dezvalui cateva dintre materialele vedeta de la Siser pe care le veti admira la standul nostru de la DIGITAL Print & Sign 2010:

ELASTICUT/P. S. FILM STRETCH – Folii pentru imprimat materiale textile elastice

Elasticut si P. S. Film Stretch sunt folii foarte subtiri si cu o mare capacitate de intindere, care pot fi aplicate pe materiale textile elastice si supraelastice (lycra, elastan, spandex, etc) dar si pe bumbac, poliester sau materiale pentru echipamente sportive. Elasticut si P. S. Film Stretch sunt disponibile in 7 culori, toate la fel de elastice!

3D XPD – Folia expandabila pentru inscriptionat textile

Folie pentru inscriptionarea textilelor prin transfer termic, cu proprietati deosebite: grafica iesita in relief, textura placuta la atingere si cu o uimitoare capacitate de „expandare”. Este disponibila in 6 nuante, suficiente pentru executarea unor grafici inedite si viu colorate pe materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri din bumbac cu poliester. 

SMART PRO – Folia de protectie a printurilor digitale

Folie patentata marca Siser, creata special pentru transferul termic pe materiale imprimabile digital cu cerneluri pe baza de eco-solvent, in vederea protejarii printurilor impotriva decolorarii si abraziunii. SMART PRO poate fi aplicata pe diverse folii printate (Colorprint, Colorprint New, Colorprint Extra, Evolution Print) si in functie de acestea, pe diverse tesaturi (bumbac, poliester, amestecuri din bumbac si poliester, nylon si materiale tratate siliconic), insa pentru executarea corecta a acestui procedeu, accesati informatiile puse la dispozitie pe site-ul nostru: www.inscriptionari-textile.ro
 
La standul nostru, veti avea ocazia sa incercati si combinatii interesante de materiale…
Va asteptam sa descoperiti cat mai multe!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: