Printactiv – Schimbare de identitate in industria de productie publicitara

„Printactiv a decis sa isi actualizeze imaginea la noile exigente si obiective de business si sa adopte un nume care care sa vorbeasca mai clar si mai relevant despre ceea ce este si ce poate oferi compania – GoodSign.”

Compania de productie publicitara Printactiv isi lanseaza o noua identitate, sub numele GoodSign. Dupa 14 ani de experienta in industria de productie publicitara, Printactiv a decis sa isi actualizeze imaginea la noile exigente si obiective de business si sa adopte un nume care care sa vorbeasca mai clar si mai relevant despre ceea ce este si ce poate oferi compania – GoodSign, informeaza ecomunicate.ro.

„Noua identitate s-a construit in jurul misiunii pe care ne-am asumat-o, de a ridica productia publicitara la un nou nivel, in care executia impecabila sa fie dublata de calitatea serviciilor adiacente si a relatiei cu partenerii.”, declara Cristian Arama, general manager al GoodSign. Numele companiei reflecta aceasta pozitionare si reuseste sa imbine categoria cu atitudinea, facand trimitere clara la semnalistica, dar intr-o formulare optimista si prietenoasa.

Sigla contribuie la identificarea brandului: grafica este mult mai vizibila si recognoscibila decat cea a Printactiv, iar cromatica îi adauga personalitate. In plus, logo-ul sustine promisiunea brandului, traducand sloganul „idei însemnate” in semnul stilizat al amprentei, informeaza ecomunicate.ro.

Elementele noii identitati au fost declinate pe toate materialele de comunicare – antet, carti de vizita, plicuri, template pentru prezentari. In mediul online, schimbarea identitatii a fost marcata de lansarea noului website – goodsign.ro – cu o interfata prietenoasa, clara, departe de imaginea rigida asociata de obicei activitatii de productie. In plus, pentru a facilita conexiunea cu publicul, au fost lansate pagini de Facebook, Twitter si Flickr.

Echipa care a lucrat la crearea identitatii GoodSign a fost formata din Irina Burdusel – marketing si PR manager, Alexandru Dumitru – web designer, Florin Chiscop – grafician si Dow-Media – programare.

Despre GoodSign

GoodSign este o companie care dezvolta proiecte integrate de productie publicitara, constructie de standuri expozitionale si amenajari comerciale, prezenta pe piata romaneasca inca din 1996, sub numele Printactiv.

Compania a inregistrat o crestere progresiva anula a cifrei de afaceri, intre 50% si 80%, ajungand in anul 2007 la un venit net de 1.100.000 euro. In anii de criza financiara, GoodSign a reusit sa se mentina pe profit si sa se consolideze, ca entitate, lansandu-si o noua imagine.

Sursa: ecomunicate.ro

Reclame

Un răspuns to “Printactiv – Schimbare de identitate in industria de productie publicitara”

  1. Florin Constantin Says:

    Mda…! Cunosc istoria acestei firme (Printactiv), inca de la infiintare. Am fost printre primi clienti care au apelat la serviciile lor si imi aduc aminte ca isi desfasurau activitatea intr-o garsoniera din cartierul Berceni. Au crescut frumos de-a lungul timpului, cu bune si cu rele, iar acum, odata cu schimbarea identitatii in GoodSign, isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de cca. 600 mp, daca nu mai mult, ceea ce spune multe. Urez succes companiei si sa o tina asa in continuare!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: