Pe 23 septembrie ai intalnire cu marketing-ul prin obiecte promotionale!

„Cadoul este un mijloc foarte personal si eficient de a transmite un mesaj simplu si direct. Un cadou -deschide usi- de fiecare data, iar consumatorul este expus la mesaj un timp indelungat!”

In plus, un cadou bine ales poate maximiza vizibilitatea brand-ului sau poate creste cifra de afaceri.
Vino sa afli impactul puternic pe care il are cadoul trimis personal, tintit, alaturi de Hans Poulis*, President & CEO EPPA, in cadrul seminarului La vremuri noi, strategii noi!

Cand si unde?
Seminarul are loc pe 23 septembrie 2010, incepand cu ora 11:00, in cadrul targului de obiecte promotionale GIFTS SHOW.
Hans Poulis, vine cu o viziune proaspata si expertiza la nivel european in domeniul obiectelor promotionale, dar si cu studii de caz relevante in domeniul marketing-ului direct.

Public-tinta
Seminarul se adreseaza marketer-ilor, oamenilor de PR si advertiser-ilor, precum si producatorilor si furnizorilor de obiecte promotionale din Romania.

TOP 5 motive sa fii prezent!
• Hans Poulis. Un speaker de exceptie, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, avand de-a lungul carierei in portofoliu clienti precum Canon, Nike sau Philips
• Te informezi asupra tendintelor pietei si afli noi modalitati de a-ti fideliza clientii sau partenerii de afaceri pe termen lung.
• Evadezi din rutina si te incarci cu noi idei, utile afacerii pe care o gestionezi.
• Networking. Astfel de evenimente sunt o modalitate excelenta de a socializa si, de ce nu, de a castiga clienti noi.
• Giveaway-uri. Fiind un eveniment dedicat obiecte promotionale, fii sigur ca vei fi rasplatit cu cele mai inedite „cadouri”.

Inscrieri
Economiseste timp si inscrie-te sau inscrie-ti echipa direct pe site-ul seminarului, completand formularele online http://www.giftsshow.ro/eveniment/

Ai o intrebare? Hans Poulis este nerabdator sa-ti raspunda
Scrie-i lui Hans la hans@euroexpo.ro si el iti va raspunde direct in cadrul seminarului „La vremuri noi, strategii noi!”

*Cine este Hans Poulis?
In 1992, Hans si-a dezvoltat propria sa afacere in domeniu, printre clientii sai numarandu-se nume ca Philips, Nike sau Canon. In mai 2009, Hans si-a vandut compania – CCO Poulis – si a devenit activ in zona de consultanta. Totodata, el a fost ales Presedinte al European Promotional Product Association (EPPA), cu sediul la Haga, Olanda. EPPA este o asociatie ce reprezinta 11.000 de companii din 12 tari, cu o cifra de afaceri insumand circa 13 miliarde EURO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: