Sorin Oprescu a deschis Digital Print & Sign si Gifts Show

„Digital Print &Design, cel mai mare eveniment expozitional dedicat industriei de print digital si semnalistica din Romania a fost deschis astazi la Romexpo, Bucuresti, in prezenta Primarului General al Capitalei, Prof. Dr. Sorin Oprescu”

Evenimentul din acest an reuneste peste 150 de companii expozante,  nume recunoscute in piata de publicitate.
Edilul Capitalei  a declarat ca vrea reglementarea cat mai rapida a publicitatii stradale, pentru a pune capat haosului care domneste in domeniu.

Sorin Oprescu:  “Sunt prea multe panouri amplasate ilegal, aiurea,  pe cladiri istorice si monumente, iar reglementarile ar face ordine si ar proteja Bucurestiul de agresiunea publicitara in exces. Viziunea mea in acest domeniu este deja conturata intr-un proiect de hotarare care este supus dezbaterii publice si va fi propus spre aprobare Consiliului General al Municipiului Bucuresti.”
Organizatorii evenimentului  au reusit, in pofida contextului economic defavorabil sa atraga mai multi participanti decat in anii trecuti. 

Camelia Buda, Director General EUREXPO Trade Fairs:  “Am dezvoltat concepte noi si am cautat noi oportunitati de promovare a clientilor. Cel mai bun exemplu este proiectul  Afacerea ta la cheie,  care are scopul de a revitaliza industria tipografica. Prin acest proiect vizitatorii au ocazia sa isi inceapa propriul business, preluand solutiile, logistica si suportul complet din partea companiilor expozante.”

HP, una dintre companiile participante la Digital Print&Design a anuntat la inaugurarea facuta in prezenta Primarului General al Bucurestiului ca va decora receptia Maternitatii Giulesti, unitate sanitara deschisa in aceasta saptamana dupa renovare.  Tapetul folosit este o noutate absoluta in Romania, realizat cu substante ignifuge si antipoluante, cu certificat de mediu.

MONS MEDIUS  INVESTMENTS  prezinta la acest targ cea mai mare imprimanta din lume pentru printuri cu latimi mai mici de 3 metri. Aceeasi firma a adus in premiera in Romania o imprimanta care foloseste  vopseaua alba pe materiale rigide si transparente. La evenimentul din acest an este prezent si cel mai mare importator de autocolante din tara, ALGERNON IMPEX. 

Targul Digital Print&Design este deschis in Pavilionul Central Romexpo in perioada 22 -25 septembrie 2010.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: