Sute de vizitatori la Digital Print & Sign si Gifts Show

„Sute de vizitatori la stand si prospecti de calitate, acestea sunt pe scurt ceea ce au luat expozantii de la Digital Print & Sign si Gifts Show 2010, targuri organizate de Euroexpo, in perioada 22-25 septembrie.”

Daca producatorul si distribuitorul de hartie si suport pentru publicitate Antalis spune ca a avut in jur de 500 de vizitatori la standul de la Digital Print & Sign, in cadrul targului de promotionale Gifts Show, compania Atip Design a atras in jur de 80 de prospecti de calitate, scrie Adplayers.

HP, Epson, Konica Minolta sunt alte cateva dintre marcile care au mai expus deasemenea la evenimentul care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecut in pavilionul central de la Romexpo.

“Au fost vizitatori mai multi decat am estimat”, spune si Alina Penciu, Communication Manager la Antalis Romania care a afirmat pentru AdPlayers ca “standul companiei a avut in jur de 500 de vizitatori, in cele 4 zile de targ la Digital Print & Sign”.

Despre rezultatele efective traduse in contracte, responsabilul de comunicare spune ca acestea sunt greu de estimat sau de transformat in contracte. “Vorbim despre clienti noi, dar este prematur sa spunem ca 500 de vizitatori = 500 de contracte”, a precizat Penciu pentru Adplayers.

“Am atras la standul nostru pe langa tipografi sau firmele de productie publicitara, clientul final- cel care influenteaza cererea” a mai precizat Alina Penciu.

“Am vrut ca beneficiarul produselor noastre sa stie direct de la sursa care sunt cele mai noi produse pe care le avem in portofoliu. Cei care aui trecut pe la standul nostru s-au aratat interesati de produsele „altfel” cum ar fi: hartiile creative pentru printul digital, hartiile  si cartoanele reciclate si alte noutati pe care le-am adus la targ”.

Sursa: Adplayers

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: