Preturi de exceptie la toate imprimantele HP din seria Z

„Oferta speciala la Grup Transilvae: obtine un printer HP Designjet Z-Series la preturi exceptionale: 25% reducere numai in perioada 22 septembrie-15 octombrie!”

Preturi incepand de la 1.667 euro

Cu ocazia expozitiei Digital Print & Sign, Grup Transilvae a pregatit o promotie speciala: 25% reducere de pret la printerele HP Designjet Seria Z! Oferta are caracter limitat iar gama de imprimante inclusa permite obtinerea unui echipament HP Designjet la preturi incepand de la 1667 Euro (HP Designjet Z2100 24″).

Imprimantele HP Designjet Z-Series sunt ideale pentru fotografi, designeri, studiouri de creatie sau centrele de copiere/foto ce doresc sa isi extinda oportunitatile oferind printuri de inalta calitate, in culori precise, rapid si profitabil.

Finantare pentru orice echipament

Acum iti este mai accesibil ca oricand sa realizezi o gama impresionanta de aplicatii – imprimate la calitate de galerie, portrete, editii limitate, albume, reproduceri de arta, proiecte si probe de format mare etc. – simplu, eficient si economic. Grup Transilvae iti ofera posibilitatea finantarii investitiei tale, solicita aici toate detaliile.

Alege imprimanta potrivita

Preturile exceptionale sunt valabile doar pentru comenzile plasate pana la data de 15 octombrie 2010. Afla mai multe detalii despre echipamentele incluse in promotie, online sau direct de la consultantii nostri.

Seria de imprimante HP Designjet Z2100

Dovediti-va creativitatea cu printurile color stralucitoare, de impact mare si cele alb-negru obtinute cu cele 8 noi cerneluri pigmentate Vivera. Creati printuri cu sau fara margini pe o varietate de medii creative si speciale care rezista la decolorare pana la 200 de ani.

Obtineti rezultate color fara precedent datorita incorporarii pentru prima data a unui spectrofotometru. Acesta permite o calibrare profesionala, automata a culorilor si crearea simpla a profilurilor ICC, asigurand astfel precizia si omogenitatea culorilor pe orice tip de hartie.

Tipariti cu incredere. HP Designjet Z2100 cu 8 cerneluri va ofera rezultatele pe care le aşteptati. Tehnologia de previzualizare HP elimina necesitatea probelor si erorile din faza de proiect, iar capetele de imprimare fiabile si calitatea optima a imaginii asigura cel mai bun rezultat posibil.

Ideala pentru graficienii, artistii si fotografii care au nevoie sa creeze printuri de format mare (610 mm la 1118 mm) de calitate superioara si proof-uri în culori precise si uniforme.

Sursa: Grup Transilvae

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: