Prezenta Algernon la Digital Print & Sign 2010

„In perioada 22-25 septembrie 2010, Algernon a participat la targul Digital Print & Sign, cu un stand de aproape 200 metri patrati, impartit astfel incat vizitatorii sa beneficieze la maxim de conceptul Algernon te sustine – Algernon te invata”

Acest lucru a fost posibil cu sprijinul celor 3 reprezentanti ai furnizorilor pe care Algernon ii reprezinta in Romania: Orafol, Siser si Folex.

In zona Orafol, pe toata perioada targului, vizitatorii au putut discuta cu dl. Manfred Hunold, expertul in colantari auto, si l-au urmarit la lucru, in timp ce aplica diverse folii pentru colantari integrale de masini.

Cei prezenti in stand au putut admira si panoul de onoare cu lucrari ale clientilor nostri, realizate cu folii marca Orafol.
In zona Siser, dl. Marco de Rossi i-a incantat pe toti cu noutatile in materie de folii pentru inscriptionari textile prin transfer termic si cu spectaculoasele combinatii realizate cu acestea.

De asemenea, clientii au putut afla diverse informatii si trucuri de lucru cu aceste folii, pentru o aplicare mai usoara si un rezultat deosebit.

Din partea companiei elvetiene Folex, invitatul nostru special a fost dl. Markus Winter, care le-a prezentat vizitatorilor materiale high-class pentru aplicatii deosebite, large si small format pentru Konica Minolta, HP, Oce, Canon, Epson, Kodak, Lexmark, Xerox etc…

Le multumim celor care ne-au vizitat si va invitam sa vizionati cateva poze de la eveniment.

Sursa: Algernon

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: