SIMACO pune accent pe productia de POSM

„Noul trend in industria de publicitate se bazeaza din ce in ce mai mult pe POSM, drept urmare Simaco Advertising se adapteaza perfect cererii prin oferirea unei game variate de produse menite sa sustina campaniile de promovare derulate in retail”

Simona Diaconescu, director general Simaco Advertising, subliniaza câteva dintre avantajele competitive ale companiei: “Realizam produsele POSM utilizând materiale precum: folii PVC, polistiren, polipropilena, plexiglass, cartoane fine sau de legatorie. Metodele de executie folosite sunt: serigrafie, tipar offset, termoformarea, stantarea, caserarea, precum si alte operatiuni de finisare. Serigrafia în policromie, utilizând tehnologia UV, este punctul “forte” al productiei în cadrul Simaco Advertising. Toate produsele au primit un feed-back pozitiv de la clienti, fiind apreciate în primul rând pentru calitate. ”

Simaco Advertising executa o gama variata de produse menite sa sustina campaniile de promovare derulate în retail si cash&carry. Produsele de tipul: shelf-liner, shelf-talker, wobbler, product label, neck hanger, sticker, sunt utilizate pentru captarea atentiei si transmiterea informatiilor legate de pret, promotie sau disponibilitate la raft. De asemenea, display-urile pentru meniuri, brosuri, reviste, flyere, folosesc eficient spatiul existent în restaurante, magazine, supermarket-uri, sedii de banci, hoteluri, clinici medicale, farmacii, materialele expuse având vizibilitate si impact maxim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: