Imprimari elastice rezistente? Acum este posibil!

„Ati fi crezut vreodata ca o sa trageti de un imprimeu si ca acesta nu se va strica? Acum acest lucru este posibil deoarece Siser a creat P.S. Film Stretch, iar Algernon l-a adus in Romania.”

P.S. Film Stretch este o folie pentru imprimat textile prin transfer termic, foarte subtire si cu o capacitate mare de intindere.

Acest produs a fost creat special pentru aplicarea pe materiale textile elastice si supraelastice (lycra, elastan, spandex, etc), dar poate fi aplicat si pe bumbac, poliester sau pe materiale pentru echipamente sportive, acolo unde se doreste ca imprimeul sa reziste la intindere.

Cu P.S. Film Stretch puteti realiza inscriptionari textile si combinatii de diferite culori deoarece puteti alege dintr-o paleta de 11 culori, toate la fel de elastice! Gama foliilor pentru imprimat textile elastice si supraelastice prin transfer termic de la Siser cuprinde si Elasticut.

Aceasta folie, patentata de catre producator este disponibila in 7 culori. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va invitam sa contactati echipa de vanzari Algernon sau sa accesati http://www.inscriptionari-textile.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: