Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare

„Inovatiile din domeniul printului digital vor fi prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.”

In data de 2 martie 2011, are loc Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare, avandu-i ca parteneri principali pe HP Romania si Dacora Print. In cadrul evenimentului se vor lansa noile echipamente de imprimare pe format mare marca HP ocazie la care participa specialisti romani si straini in domeniu, parteneri globali si invitati speciali. Evenimentul va avea loc in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti.

Aceasta conferinta reprezinta o ocazie unica de a crea un cadru formal de prezentare si interactionare a companiilor participante si de a transmite noi informatii despre piata imprimarii, despre nevoi si solutii eficiente, despre trenduri si inovatii in domeniu.

Conferinta se adreseaza reprezentantilor copy shopurilor, firmelor de productie publicitara care fac imprimare de format mare, marilor companii nationale de utilitati, celor mai cunoscute companii multinationale, in cadrul carora activeaza departamente de listare interna, firmelor de arhitectura, presei de specialitate si business.

Din nevoia de a adapta continuu tehnologiile si instrumentele de imprimare  la standardele tot mai exigente din domeniul imprimarii, HP a creat o noua generatie de echipamente. Acestea, precum si trendurile actuale si inovatiile din domeniu, vor fi prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.

„Costurile mici de imprimare, viteza remarcabila, rezistenta in timp a noilor imprimante HP T2300, T7100, L25500, Z6200, calitatea deosebita a produselor obtinute, fiabilitatea ridicata, imprimarea neasistata, precum si managementul de la distanta, fac din acestea solutiile ideale pentru toate centrele care presteaza servicii de imprimare pe format mare”, declara Doru Stoican, HP Romania Large Format Business Manager.

Conferinta Nationala de Imprimare pe Format Mare se desfasoara in data de 2 martie 2011, in sala Atlas a hotelului Radisson Blu, din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

Evenimentul este organizat de HP Romania si Dacora Print, in parteneriat cu Man and Machine, distribuitor al produselor Autodesk in Romania si ES-TE Berlin, companie specializata in sisteme de impaturire. Parteneri media: Universign, Print Magazin, APIIP, Bicau, Preturi de Lista, Pagini Poligrafice,  Pro Raster, A51.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: