Cursuri de formare profe­sionala pentru industria de productie publicitara

„APIIP a hotarat, la cea mai recenta adu­na­re ge­nerala a sa, sa imbunatateasca per­­formantele profesionistilor din do­me­niu prin cursuri de formare profe­sionala.”

Cursuri de 2,5 mil. euro pentru industria de productie publicitara

APIIP va aplica astfel pentru finantarea acestor cursuri de formare profe­sionala pentru industria de productie publicitara la fondurile europene, valoarea proiectului fiind de aproximativ 2,5 milioane de euro.

In privinta pietei de productie publicitara, Liviu Rogojinaru, pre­se­dintele APIIP, a precizat ca, in va­rian­ta optimista, anul acesta investitiile in domeniu ar putea creste cu 10% fata de 2010. Anul trecut, nivelul pietei de pro­duc­tie publicitara a fost estimat la 80 de mi­li­oane de euro, scrie Financiarul.

Companiile prezente la adu­narea generala a APIIP au ajuns la con­cluzia ca industria a fost influentata ne­ga­tiv de criza financiara, acest segment de piata ajungand la nivelul anului 2005. Practic, acest segment a avut aceesi evo­lu­tie ca si piata media, care in 2010 a fost un pic mai mare decat in 2005, potrivit da­telor Media Fact Book.

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: