Epson isi prezenta inovatiile la FESPA 2011

„Compania Epson, recunoscuta pentru realizarea unor solutii digitale de imagine avansate, folosite in semnalistica, proofing si in arta decorativa, va expune la FESPA Digital 2011 noua sa gama de imprimante de format mare si de medii speciale de tiparire.”

La standul sau, Epson va prezenta imprimanta Stylus Pro GS6000 de 64 de inci, dotata cu cerneala UltraChrome GS. Modelul va fi folosit pentru a exemplifica mai multe aplicatii indoor si outdoor, inclusiv realizarea de elemente de design interior. In plus, Epson va face demonstratii de prezentare pe echipamentele Epson Stylus Pro 9700 si 11880, imprimante de format mare premiate la nivel mondial.

Epson ii asteapta pe vizitatori in Hamburg, Germania, intre 24 si 27 mai 2011, in incinta Hamburg Messe, sala A1, standul D30.

Epson este lider global in produse de imagine si incearca permanent sa surprinda asteptarile clientilor din toata lumea prin tehnologiile sale compacte, de inalta precizie, ce ofera posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse incepand de la imprimante si proiectoare 3LCD business sau home cinema, pana la dispozitive cu cristale sau electronice.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central in Japonia, grupul Epson are 80.000 angajati in 102 companii din toata lumea si aduce contributii permanente mediului si comunitatilor in care opereaza.

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul in Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Avand 2.400 de angajati, vanzarile Epson Europa in anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro.

Sursa: Comunicate Media

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: