Saptamana verde la Antalis

„2011 a fost declarat de Natiunile Unite – Anul International al Padurii, filiala din Romania a grupului Antalis a ales sa marcheze acest an printr-o serie de actiuni reunite in “SAPTAMANA VERDE” .”

Antalis acţionează nu doar pentru a minimiza impactul produselor comercializate asupra mediului ci şi pentru a minimiza însuşi impactul acţiunilor grupului asupra mediului înconjurător şi declară 21-27 martie “SĂPTĂMÂNA VERDE”.

În această perioadă, 2% din vânzările de hartie reciclata vor fi donate către ONG-ul Viitor Plus, vor fi acordate reduceri de 5% la produsele certificate ,  la cerere  Antalis va colecta deşeurile din hârtie, de la partenerii săi şi va premia cea mai bună iniţiativă eco a unui angajat .

Lorett Mincu –Managing Director Antalis Romania  “În calitate de distribuitori avem un rol important şi  tratăm cu seriozitate  responsabilităţile pe care le avem faţă de mediu, am organizat acţiuni care implică atât clienţii cât şi furnizorii şi angajaţii. Vrem ca săptămâna verde să devină o tradiţie pentru industria în care ne desfăşurăm activitatea.”

Despre Antalis

Antalis este lider European in distributia hartiei si materialelor destinate ambalarii, numarul 4 mondial, cu vanzari de 2.8 miliarde euro in 2009. Cei 6900 de angajati sunt la dispozitia celor peste 230000 de clienti internationali in 51 de tari. Antalis este o companie deţinută de Sequana.

Sursa: Antalis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: