HP anunta noi solutii de imprimare cu cerneala pentru zona de business

„HP anunta noi solutii de imprimare cu cerneala pentru zona de business, menite sa ajute companiile de orice dimensiune sa-si maximizeze productivitatea”

În condiţiile în care se previzionează că 85% din forţa de muncă globală va deveni mobilă până în 2015, imprimantele HP Officejet Pro 8000 Enterprise şi HP Officejet 100 permit companiilor şi utilizatorilor mobili să tipărească documente de calitate profesională atât la birou, cât şi de la distanţă, potrivit Comunic.ro

“În ultimii ani, forţa de muncă mobilă şi noile tendinţe în ceea ce priveşte lucrul din alte locaţii decât biroul companiei au modificat mediul de afaceri şi cerinţele tehnologice, iar aşteptările clienţilor noştri în ceea ce priveşte imprimarea nu au fost niciodată atât de mari”, a spus Stephen Nigro, senior vice president, Imaging and Printing Group, HP. “Valoarea pe care o aduce gama HP Officejet o reprezintă versatilitatea de a oferi ceva potrivit fiecărui client, indiferent de mărimea firmei. Odată cu aceste noi lansări, HP şi-a întărit portofoliul de top cu soluţii inkjet performante şi robuste, care să le aducă clienţilor un plus de performanţă.”

Caracteristici impresionante într-un singur echipament mobil

Profesioniştii aflaţi în mişcare şi presaţi de timp îşi pot creşte eficienţa de lucru în siguranţă, tipărind cu ajutorul imprimantei mobile HP Officejet 100, un echipament compact şi rezistent, care oferă:

— O baterie puternică litiu-ion cu durată mare de viaţă – când are bateria încărcată, poate imprima 500 de pagini, iar prin intermediul alimentatorului AC de 65 de waţi se poate reîncărca de la o serie de tipuri de laptopuri HP compatibile.

— Tehnologie wireless Bluetooth® încorporată, astfel încât imprimarea este posibilă de pe o serie de dispozitive mobile, printre care se numără notebook-uri, netbook-uri şi smartphone-uri cu sisteme de operare Windows Mobile®, BlackBerry, HP webOS sau Nokia Symbian.

— O tavă de alimentare de 50 de coli şi posibilitatea de a imprima până la 22 pagini pe minut alb/negru şi 18 pagini pe minut color, iar în mod standard/ ISO are o viteză de 5 pagini pe minut alb/negru şi 3,5 pagini pe minut color.

— Posibilitatea de conectare la un dispozitiv compatibil PictBridge şi calitate excelentă a fotografiilor, precum şi posibilitatea de a imprima poze de 10 x 15 cm fără margini albe.

— Economie de energie electrică şi baterie cu durată de viaţă extinsă certificată ENERGY STAR®; echipamentul se închide automat când nu este folosit.

Integrare simplă şi funcţii de management impresionante

Pentru a veni în întâmpinarea problemelor IT cu care se confruntă cei care lucrează de la distanţă, precum şi a constrângerilor de spaţiu generate de birourile temporare, HP oferă prima imprimanta cu cerneala Officejet Pro pentru companii care are incluse soluţii de management al imprimării. Printre beneficiile oferite de imprimanta de reţea HP Officejet Pro 8000 Enterprise se numără:

— Aplicaţii HP Universal Print Driver şi HP Web Jetadmin pentru a integra cu uşurinţă echipamentul în mediul de administrare a imprimării, crescând astfel productivitatea şi reducând costurile legate de administrarea infrastructurii IT.

— Compatibilitate cu restul infrastructurii IT şi a mediilor de operare cu suport SAP, Windows Cluster Server, Citrix Server etc.

— Documente color profesioniste la un cost pe pagină cu 50% mai mic şi consum de energie electrică mai redus în comparaţie cu imprimantele laser. Imprimanta HP Officejet Pro 8000 este certificată ENERGY STAR şi utilizează cu până la 50% mai puţină hârtie datorită imprimării automate faţă-verso şi cu până la 80% mai puţine consumabile şi elemente de ambalaj în comparaţie cu imprimantele laser color (din punct de vedere al cantităţii).

— Suport pentru HP ePrint Enterprise, ceea ce le dă utilizatorilor posibilitatea să trimită comenzi de imprimare de pe BlackBerry sau de pe dispozitive cu HP webOS către orice imprimantă din reţeaua companiei sau către mii de locaţii HP ePrint Mobile Print.

— Eficienţă mai mare a proceselor de business cu ajutorul unor funcţii precum viteze de imprimare standard/ISO de până la 13 pagini pe minut alb/negru şi 8,5 pagini pe minut color, imprimare automată faţă/verso, un ciclu recomandat de imprimare de 15.000 de pagini pe lună, tavă de alimentare de 250 de coli ce se poate extinde până la 500 de coli, conectare standard în reţea prin Ethernet şi USB 2.0 încorporat, precum şi suport tehnic disponibil pentru companie.

— Opţiuni avansate de imprimare pentru HP PCL 6, HP PCL 5c, HP Postscript 3 şi 80 fonturi TrueType flexibile. Mai multe fonturi pot fi descărcate direct pe imprimantă.

— Valoare adăugată excelentă pentru imprimare frecventă şi mai puţine intervenţii tehnice datorită cartuşelor de capacitate mare şi a recipientelor individuale de cerneală. Documentele sunt rezistente la apă datorită cernelurilor cu pigment HP Officejet şi a hârtiilor ColorLok®.

— Managementul securităţii, inclusiv posibilitatea de a configura funcţii precum Embedded Web Server (EWS) protejat prin parolă, redirecţionare SSL/HTTPS, firewall pentru echipament şi Syslog pentru incidente apărute la acesta, informeaza Comunic.ro.

Sursa: Comunic.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: