GoodSign ofera productie publicitara pro bono, pentru proiecte de responsabilitate sociala

„Compania de productie publicitara GoodSign doreste sa se alature unor proiecte de implicare sociala, sustinand o agentie de
publicitate sau de PR, care deruleaza pentru un client o campanie de comunicare cu scop social.”

GoodSign lanseaza agentiilor invitatia de a-si prezenta proiectele cu mesaj social, pentru care lucreaza pro bono, sau pe cele ale clientilor din categoria societatilor non-profit, pentru a obtine sprijinul GoodSign pentru realizarea componentei de productie publicitara. Oferta se refera la servicii din sfera activitatii GoodSign:  semnalistica indoor si outdoor, sisteme de expunere, print digital, amenajari de standuri si spatii comerciale.

Initiativa GoodSign face parte din campania aniversara a companiei – 15 ani de idei insemnate – prin care isi propune sa transmita un mesaj pozitiv, de multumire, pentru partenerii sai, si de apreciere, pentru toti actorii de pe piata publicitara, care  aduc “semne
bune”, prin rezultatele muncii lor. Pe toata perioada campaniei, pana pe 15 septembrie, GoodSign primeste propuneri de colaborare de la agentiile de publicitate, pentru sustinerea comuna a unei campanii de comunicare cu scop social. Decizia de implicare sau nonimplicare in fiecare proiect propus se ia in maximum o saptamana, in urma unei analize a  gradului de corespondenta dintre cauza sociala afirmata si valorile GoodSign.

Descrierile proiectelor sunt asteptate pe mail, la adresa marketing@goodsign.ro. Pentru mai multe detalii despre compania GoodSign, va invitam sa accesati pagina www.goodsign.ro.

Persoana de contact:
Irina Burdusel
Marketing & PR Manager
irina.burdusel@goodsign.ro
0720 111 050

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: