Cu ce vine Pin Plus Pin la Print&Sign

„Mai sunt aproape doua luni pana la expozitia Print&Sign iar Pin Plus Pin, una dintre companiile expozante, se pregateste
deja cu noi modele de echipamente pe care le va prezenta miilor de vizitatori targetati.”

“Ne dorim sa prezentam un model nou de printer format mare de la Challenger , printerul flat-bad de la GCC, un nou cutting
plotter
si noi echipamente de gravare laser, tot de la GCC. De asemenea, speram ca pana la expozitie sa finalizam negocierile cu cativa noi furnizori de materiale”, declara Lavinia Pop, Director Comercial Pin Plus Pin.

La Print&Sign au mai confirmat prezenta alte companii cu renume din industrie precum Konica Minolta, Mozaik Consulting, Mons Medius, Geko, Printman, Adline Solutions, Sign & Display, Leykom, Xerox, Grup Transilvae, Total Media, Eurotop Grafix, Liftcon, Agressione sau Primatehnic.

In perioada urmatoare va vom anunta noutatile cu care aceste firme vor fi prezente la evenimentul de la Romaero Baneasa, organizat in perioada 21-24 septembrie 2011. La Print&Sign s-au inscris si companii de peste hotare, din tari precum Germania, Italia, Ungaria sau Turcia care vor testa pentru prima data piata de profil din Romania.

Expozitia Print&Sign, devenita deja traditie pentru industrie, este organizata de Euroexpo Trade Fairs o data la doi ani si se adreseaza tuturor segmentelor tiparului (offset, digital si flexo). In anii “de pauza”, compania organizeaza Digital Print&Sign, expozitie dedicata tiparului digital si semnalisticii.

Mai multe detalii despre expozitia din 21-24 septembrie pot fi gasite pe www.printsign.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: