Eltrix | Douazeci de ani de activitate

„Eltrix, cea mai mare companie de productie semnalistica din Romania si una dintre cele mai dinamice din Europa Centrala si de Est, a implinit 20 de ani de activitate.”

„După 20 de ani, Eltrix înseamnă tehnologie de ultimă generaţie, o fabrică modernă şi 23.000 mp suprafaţă de producţie, birouri şi depozitare.  Convingerea noastră este că oamenii definesc compania şi nu invers. De aceea, investim continuu în echipa noastră, acumulând experienţă într-un domeniu care, în 1991 – anul înfiinţării noastre, era ca şi noi, la început de drum. Dorim să mulţumim deasemenea clienţilor şi colaboratorilor noştri, fără de care nu am fi reuşit în fiecare din aceşti 20 de ani!” declară la unison, cei trei fondatori ai companiei, Ana-Maria Ionescu, Florin Hogea şi Valentin Ionescu.

Despre Eltrix:

Eltrix acoperă întreagă gamă de materiale pentru industria de publicitate şi marketing, cele mai importante fiind cele destinate sectorului de retail (semnalistica pentru reţele de benzinării, de show-room-uri auto, de sucursale şi agenţii de bănci, lanţuri de supermarketuri şi hypermarketuri, etc.), trade marketing-ului (POSM-uri: display-uri şi standuri custom made, etc.) şi outdoor-ului (postere de mari dimensiuni pentru billboard-uri şi unipole-uri şi vizualuri gigant – mesh). Pornind de la creaţie şi dezvoltare de produs până la transport, instalare şi mentenanţă, Eltrix oferă partenerilor săi toate serviciile aferente.

Pentru mai multe detalii vizitati www.eltrix.ro.

Publicat în Eltrix. Etichete: , , . Leave a Comment »

Lasă un comentariu