Vanzare de actiuni la Euroexpo

camelia Buda1„Incepand cu luna mai 2009, Doamna Camelia Voiculescu a preluat 70% din actiunile Euroexpo Trade Fairs devenind astfel actionar majoritar, in timp ce eu (Camelia Buda, n.r.) am păstrat pachetul minoritar de 30%.”

 

In primul rand, vreau să clarific ce va insemna acest lucru pentru partenerii nostri: este cu sigurantă o veste bună. Avantajele acestei fuziuni pentru clientii din piata targurilor si expozitiilor sunt multiple, si nu vor intarzia să apară. As enumera doar cateva:
    * Pe de o parte, vom beneficia de consultantă si expertiza pluridisciplinară pentru pozitionarea targurilor pe piată, precum si de o promovare mult mai puternică si targetată pentru atragerea vizitatorilor.
    * Pe de altă parte, in anul 2010 ne vom lărgi programul expozitional atat in Bucuresti, cat si in tară si vom lansa un departament nou in cadrul firmei, pentru organizare de evenimente de mare anvergură si conferinte de business.
    * In plus, am incheiat deja parteneriate cu organizatori ai marilor targuri internationale pentru promovarea reciprocă a targurilor si pentru atragerea de expozanti străini.

 Cat priveste rolul meu in noul context, acesta nu se va schimba prea mult. Răman in continuare Director General si Administrator al Euroexpo Trade Fairs, dar mai ales un om dedicat si implicat 100% in succesul acestui business.

 Viziunea mea a fost si rămane aceea de a construi o afacere de viitor si parteneriate pe termen lung cu clientii nostri, si nu am văzut targul ca un business din care să scot profit pe termen scurt. Răman fidelă acestei idei si ii asigur pe clientii si partenerii nostri de continuitatea si soliditatea proiectului nostru, orientat intotdeauna spre piată si spre rezultate durabile.

 De altfel, in paranteză fie spus, motivele care m-au condus la o asemenea decizie sunt legate de dezvoltarea firmei, de trecerea la un nivel mai inalt, pe care nu il mai puteam face de una singură.
In concluzie, acest parteneriat va consolida pozitia Euroexpo Trade Fairs drept una dintre cele mai importante firme organizatoare de targuri si expozitii din Romania!

 Vom fi in măsură, cat de curand, să vă comunicăm informatii despre proiectele noastre de anul viitor, insă pot de pe acum să vă asigur că prioritatea noastră rămane aceea de a răspunde cat mai bine si mai profesional nevoilor clientilor nostri.

Lasă un comentariu